A G E N D A

600 NORTHEAST GRAND AVENUE | PORTLAND, OREGON 97232 2736 TEL 503 797 1538 | FAX 503 797 1793



MEETING: DATE: DAY: TIME: PLACE:		METRO COUNCIL REGULAR MEETING May 2, 1996 Thursday 2:00 PM Council Chamber
Approx. <u>Time*</u>		Presente
2:00 PM		CALL TO ORDER AND ROLL CALL
(5 min.)	1.	INTRODUCTIONS
(5 min.)	2.	CITIZEN COMMUNICATIONS
(5 min.)	3.	EXECUTIVE OFFICER COMMUNICATIONS
	4.	INFORMATIONAL PRESENTATION
2:15 PM (20 min)	4.1	Bike Master Plan Presentation by Mia Burke, Bicycle Coordinator, City of Portland.
2:35 PM (20 min.)	4.2	Feasibility for expansion of the Oregon Convention Center by Jeff Blosser.
	5.	CONSENT AGENDA
2:55 PM (5 min.)	5.1	Consideration of the Minutes for the April 25, 1996 Metro Council Meeting.
	6.	ORDINANCES - FIRST READING
3:00 PM (5 min)	6.1	Ordinance No. 96-642 , For the Purpose of Establishing a Temporary Decrease in the Rate of the Metro Excise Tax.
3:05 PM (5 min.)	6.2	Ordinance No. 96-641 , Amending the FY 1995-96 Budget and Appropriations schedule by transferring \$96,601 from the

Spectator Facilities Fund contingency and \$64,199 from capital outlay to Civic Stadium materials and services; and \$276,000 from the Regional Parks and Expo Fund contingency to Expo Center materials and services and capital outlay to meet unforeseen increased expenditures; and Declaring and Emergency.

7. **RESOLUTIONS**

3:10 PM (10 min.)	7.1	Resolution No. 96-2277 , For the Purpose of Approving the FY 1996-97 Budget and Transmitting the Approved Budget to the Tax Supervising and Conservation Commission.	Monroe
3:20 PM (10 min.)	8.	COUNCILOR COMMUNICATIONS	
3:30 PM		ADJOURN	