W O R K S E S S I O N

600 NORTHEAST GRAND AVENUE | PORTLAND, OREGON 97232 2736 TEL 503 797 1700 | FAX 503 797 1797



MEETING: METRO COUNCIL WORK SESSION

DATE: February 28, 1995

DAY: Tuesday
TIME: 2:00 PM
PLACE: Metro Council Chamber

Approx. <u>Time</u> *			<u>Presenter</u>	<u>Lead</u> <u>Councilor</u>
2:00 PM		CALL TO ORDER AND ROLL CALL		
(5 min.)	1.	INTRODUCTIONS		
(5 min.)	2.	CITIZEN COMMUNICATIONS		
(5 min.)	3.	EXECUTIVE OFFICER COMMUNICATIONS		
	4.	OTHER BUSINESS		
2:15 PM (20 min.)	4.1	Discussion of the Draft Whitaker Ponds Management Plan	Hart	Washington
2:35 PM (20 min.)	4.2	Report on the Cascadia Conference		Monroe
3:35 PM (20 min.)	4.3	Discussion of Citi-Speak Survey	Klein Waylett	
3:55 PM (30 min.)	4.4	Report on NARC Conference and Congressional visits	Catugno Waylett	
4:15 PM (10 min)	5.	COUNCILOR COMMUNICATIONS		
4:25 PM (10 min.)	6.	LEGISLATIVE ISSUES		
4:35 PM		ADJOURN		

Items scheduled at the work session may be continued for further discussion or action at the regular Thursday Council meeting.

For assistance/Services per the Americans with Disabilities Act (ADA), dial TDD 797-1804 or 797-1540 (Council Office)

^{*} All times listed on the agenda are approximate; items may not be considered in the exact order listed.