A G E N D

600 NORTHEAST GRAND AVENUE PORTLAND, OREGON 97232-2736



RENEE CASTILLA METRO REGIONAL SERVICES 600 NE GRAND AVE PORTLAND OR 97232

Α

METRO

TEL 503-797-1916 FAX 503-797-1930

MEETING:	JOINT POLICY ADVISORY COMMITTEE ON TRANSPORTATION			
DATE:	January 16, 2003			
DAY:	Thursday			
TIME:	7:30 a.m.			
PLACE:	Met	Metro Conference Room 370A and B		
7:30am	1.	Call to Order and Declaration of a Quorum.		
	2.	Citizen communications to JPACT on non-agenda items		
	*3.	Minutes of December 12, 2002 meeting – <u>APPROVAL REQUESTED</u>		
7:40am	*4.	 Resolution No. 03-XXXX For the Purpose of Endorsing a Regional Position on Reauthorization of the Transportation Equity Act for the 21st Century (TEA-21) -Andy Cotugno Approval Requested 	20 Min.	
		• Discussion of March 4-6, 2003 Lobbying Trip to Washington D.C.		
8:00am	*5.	2004-07 Draft State Transportation Improvement Program – JPACT Comments – <u>APPROVAL REQUESTED</u> – Ted Leybold	10 Min.	
8:10am	*6.	Schedule for Metro Transportation Improvement Program Update – INFORMATIONAL – Ted Leybold	5 Min	
8:15am	*7.	Draft Guidelines on Area Commissions on Transportation – JPACT Comments – <u>APPROVAL REQUESTED</u> – Andy Cotugno	10 Min.	
8:25am	8.	Road Users Fee Task Force – <u>UPDATE</u> – Jim Whitty, ODOT/Bridget Wieghart	10 Min.	
8:35am	9.	Innovative Finance Task Force – <u>INFORMATIONAL</u> – Jim Whitty, ODOT	10 Min.	
8:45am	10.	JPACT Organization/Membership/Calendar/Goals – <u>DISCUSSION</u> – Andy Cotugno	20 Min.	
9:05am	11.	Adjourn		

* Material available electronically. Please call 503-797-1916 for a paper copy.

** Not all material on this agenda item is available electronically. All material will be available at the meeting.