A G E N D A

600 NORTHEAST GRAND AVENUE PORTLAND, OREGON 97232-2736



RENEE CASTILLA METRO REGIONAL SERVICES 600 NE GRAND AVE PORTLAND OR 97232

METRO

TEL 503-797-1916 FAX 503-797-1930

MEETING:	JOINT POLICY ADVISORY COMMITTEE ON TRANSPORTATION			
DATE:	Aug	August 8, 2002		
DAY:	Thu	Thursday		
TIME:	7:30	7:30 a.m.		
PLACE:	Met	Metro Conference Room 370A and B		
7:30am	1.	Call to Order and Declaration of a Quorum.		
7:35am	2.	Citizen communications to JPACT on non-agenda items	5 Min.	
7:40am	*3.	Minutes of July 11, 2002 meeting – <u>APPROVAL REQUESTED</u>	5 Min.	
7:45am	4.	Endorsement of ODOT Pedestrian and Bicycle Grant Applications – <u>APPROVAL REQUESTED</u> – Bill Barber	5 Min.	
7:50am	5.	Proposed Air Toxic Program – <u>INFORMATIONAL</u> – Sara Armitage, DEQ	15 Min.	
8:05am	6.	Proposed ODOT Guidelines for Formation and Operation of Area Commissions on Transportation (ACTs) – <u>INFORMATIONAL</u> – Andy Cotugno	15 Min.	
8:20am	7.	Transportation Investment Task Force – <u>UPDATE</u> – Larry Haverkamp	10 Min.	
8:30am	8.	TEA-21 Reauthorization Issues Paper – <u>DISCUSSION</u> – Andy Cotugno	30 Min.	
9:00am	9.	Adjourn		

^{*} Material available electronically. Please call 503-797-1916 for a paper copy.

^{**} Not all material on this agenda item is available electronically.