A G E N D A

600 NORTHEAST GRAND AVENUE PORTLAND, OREGON 97232-2736



RENEE CASTILLA METRO REGIONAL SERVICES 600 NE GRAND AVE PORTLAND OR 97232

TEL 503-797-1916 FAX 503-797-1930

MEETING:	JOINT POLICY ADVISORY COMMITTEE ON TRANSPORTATION		
DATE:	July 11, 2002		
DAY:	Thursday		
TIME:	7:30 a.m.		
PLACE:	Metro Conference Room 370A and B		
		- -	
7:30am	1.	Call to Order and Declaration of a Quorum.	
7:35am	2.	Citizen communications to JPACT on non-agenda items	5 Min.
7:40am	*3.	Minutes of May 9, 2002 meeting - <u>APPROVAL REQUESTED</u>	5 Min.
	*3b.	Minutes of June 13, 2002 meeting – <u>APPROVAL REQUESTED</u>	
7:45am	4.	ODOT STIP – Interim Project Eligibility Criteria and Prioritizing Factors – INFORMATIONAL – Dave Williams, ODOT	5 Min.
7:50am	5.	Resolution No. 02-3206 For The Purpose Of Adopting The Policy Direction, Program Development And Evaluation Criteria For The Priorities 2003 Metropolitan Transportation Improvement Program (Mtip) Update – <u>APPROVAL REQUESTED</u> – Mike Hoglund/Ted Leybold	30 Min.
8:20am	6.	Oregon Highway Plan Amendment on Designation of Special Transportation Areas (STAs) Comments – <u>APPROVAL REQUESTED</u> – Andy Cotugno	10 Min.
8:30am	7.	National Commodity Flow and FHWA's Freight Framework Analysis – INFORMATIONAL – Lance Grenzeback, Cambridge Systematics	20 Min.
8:50am	8.	Bi-State Transportation Committee Recommendations for the I-5 Corridor – INFORMATIONAL – Andy Cotugno	10 Min.
9:00am	9.	Adjourn	

^{*} Material available electronically. Please call 503-797-1916 for a paper copy.

^{**} Not all material on this agenda item is available electronically.