0101

METRO

2000 S.W. First Avenue Portland, OR 97201-5398 503/221-1646

Agenda

MEETING: DATE: DAY: TIME: PLACE:	BUDGET COMMITTEE* * REVISED AGENDA * *April 11, 1990* * REVISED AGENDA * *WednesdayPLEASE NOTE EARLIER MEETING3:00 p.m.TIME & ADDITION OF NEWMetro Center Council ChamberITEM "D"- METROPOLITAN E-R COMMISSION BUDGET
Approx. <u>Time *</u> 3:00 p.m.	CALL TO ORDER & ROLL CALL
	1. FY90-91 PROPOSED BUDGET, PHASE III FINAL Carlson RECOMMENDATIONS, Budget Committee develops final recommendations to Council for amending the FY90-91 Proposed Budget:
3:10 (30 min.)	A. Transportation Department Cotugno
3:40 (45 min.)	B. Planning & Development Department Carson
4:25 (90 min.)	C. Support Services Fund Departments o General Counsel Cooper o Public Affairs Rocker o Regional Facilities (Engineering Saling and Construction Management) o Finance and Administration Saling o Personnel Division Leahy
5:55 (30 min.)	- DINNER BREAK -
6:25 (30 min.)	D. Metropolitan Exposition-Recreation Fehrenkamp Commission
6:55 (30 min.)	E. General Fund o Regional Facilities (Arena Study, McFarlane Business License Program) o Executive Management o Council Office Carlson
7.05	

7:25 ADJOURN

* All times on this agenda are approximate; items may not be considered in the exact order listed.

COMMITTEE MEMBERS: Councilors George Van Bergen (Chair), Judy Wyers (Vice Chair), Tanya Collier, Richard Devlin, Jim Gardner; Citizen members Alan Brickley, Patricia L. Jernberg, Bob Palmer, David Saucy, Janet Schuster

METRO



2000 S W. First Avenue Portland, OR 97201-5398 5037221 1646

MEETING: DATE: DAY: TIME: PLACE: Approx.	BUDGET COMMITTEE* REVISED AGENDA of APRIL 10,1990 *April 11, 1990*WednesdayPLEASE NOTE EARLIER MEETING3:00 p.m.TIME & ADDITION OF ITEMMetro Center Council Chamber"F", SOLID WASTE, CONT. FROM APRIL 9, 1990
<u> Time *</u>	Presented By
3:00 p.m.	CALL TO ORDER & ROLL CALL 1. FY90-91 PROPOSED BUDGET, PHASE III FINAL Carlson RECOMMENDATIONS, Budget Committee develops final recommendations to Council for amending the FY90-91 Proposed Budget:
3:10 (30 min.)	A. Transportation Department Cotugno
3:40 (45 min.)	B. Planning & Development Department Carson
4:25 (90 min.)	C. Support Services Fund Departments o General Counsel Cooper o Public Affairs Rocker o Regional Facilities (Engineering Saling and Construction Management) o Finance and Administration Saling o Personnel Division Leahy
5:55 (30 min.)	- DINNER BREAK -
6:25 (30 min.)	D. Metropolitan Exposition-Recreation Fehrenkamp Commission
6:55 (30 min.)	E. General Fund o Regional Facilities (Arena Study, McFarlane Business License Program) o Executive Management o Council Office Carlson
7:25 (45 min.)	F. Solid Waste (cont. from April 9) Martin
8:10	ADJOURN

* All times on this agenda are approximate; items may not be considered in the exact order listed.

COMMITTEE MEMBERS: Councilors George Van Bergen (Chair), Judy Wyers (Vice Chair), Tanya Collier, Richard Devlin, Jim Gardner; Citizen members Alan Brickley, Patricia L. Jernberg, Bob Palmer, David Saucy, Janet Schuster