

## **METRO**

## Agenda

2000 S.W. First Avenue Portland, OR 97201-5398 503/221-1646

PLANNING COMMITTEE MEETING:

DATE:

March 23, 1993

DAY:

Tuesday

TIME: PLACE: 4:00 p.m.

Council Chamber

Presented Approx. By <u>Time</u>\*

4:00 CALL TO ORDER & ROLL CALL

> 1. Consideration of the July 14, August 25, and December 8, 1992 Transportation and Planning Committee Minutes; the January 26, and February 23, 1993 Planning Committee Minutes; and the February 23, 1993 Planning Committee Work Session Minutes (Action requested: motion to approve the minutes)

4:00 2. Consideration of Resolution No. 93-1769, Approving the FY 94 Unified Work Program (Action (15 min.) requested: motion to recommend Council adoption

of the Resolution)

Cotugno

4:15 (5 min.) 3. Consideration of Resolution No. 93-1770, Certifying the Portland Metro Area is in Compliance with Federal Transportation Planning Requirements (Action requested: motion to recommend Council adoption of the Resolution)

Cotugno

4:20 (10 min.) 4. Consideration of Resolution No. 93-1771, Endorsing the Region's Proposed National Highway System as Required Under the Intermodal Surface Transportation Efficiency Act of 1991 (Action requested: motion to recommend Council approval of the resolution)

Cotugno

4:30 5. Consideration of Resolution No. 93-1781, Providing Commentary and Response to the Tri-Met (10 min.) Strategic Plan (Action requested: motion to recommend Council adoption of the Resolution)

Cotugno

4:40 (15 min.) 6. Proposed Transfer of Multnomah County Regional Parks/Expo - Briefing (No action requested;
information only)

Devlin

(Continued)

\* All times listed on the agenda are approximate; items may not be considered in the exact order listed.

1993 COMMITTEE MEMBERS: George Van Bergen (Chair), Jon Kvistad (Vice Chair), Terry Moore, Richard Devlin, Rod Monroe, Mike Gates

March 23, 1993
Page 2

4:55 7. USGS Request for Grant Proposal, National Cotugno/
(15 min.) Earthquake Hazards Reduction Program - Briefing Uba
(No action requested; information only)

5:10 8. Councilor Comments (No action requested; information only)

5:15 ADJOURN \*

\* The Planning Committee will adjourn promptly at 5:15 p.m., take a 15 minute break, and reconvene jointly with the Budget Committee at 5:30 p.m.

<sup>\*</sup> All times listed on the agenda are approximate; items may not be considered in the exact order listed.

<sup>1993</sup> COMMITTEE MEMBERS: George Van Bergen (Chair), Jon Kvistad (Vice Chair), Terry Moore, Richard Devlin, Rod Monroe, Mike Gates