AGENDA

800 NORTHEAST GRAND AVENUE | PORTLAND OREGON 97232 2736 TEL 503 797 1700 | FAX 503 797 1797



MEETING: PLANNING COMMITTEE

DATE: September 28, 1993

DAY: Tuesday TIME: 4:00 p.m.

PLACE: Council Chamber

Approx. Time*	CALL TO ORDER AND ROLL CALL	Presenter:
4:00 1. (5 min.)	Consideration of the Minutes of the September 14, 1993 Planning Committee Meeting (Action requested: motion to recommend adoption of the minutes)	
4:05 2. (15 min.)	North Plains Urban Growth Boundary Expansion - Discussion (No action requested; information only)	Mr. Shaw
4:20 3. (5 min.)	Sunrise Corridor - Briefing (No action requested; information only)	Mr. Cotugno
4:25 4. (5 min.)	Consideration of Resolution No. 93-1842, For the Purpose of Authorizing an Intergovernmental Agreement with Jurisdictions in Clark County, Washington on Role and Responsibilities for Travel Forecasting (Action requested: motion to recommend Council adoption of the Resolution)	Mr. Cotugno
4:30 5. (10 min.)	Consideration of Resolution No. 93-1856, Approving the Regional Emergency Management Work Program and Adopting the Intergovernmental Agreement for Formation of the Regional Emergency Management Group (Action requested: motion to recommend Council adoption of the Resolution)	Mr. Uba
4:40 6. (30 min.)	Water Supply Planning Study - Informational Briefing by City of Portland Water Bureau and other representatives (No action requested; information only)	Ms. Furfey
5:10 7. (30 min.)	Water Resources Proposed 1994-99 Work Plan - Informational Presentation (No action requested; information only)	Ms. Furfey
5:40 8. (30 min.)	Region 2040 - Update (No action requested; information only)	Mr. Fregonese
6:10 9. (30 min.)	Region 2040 - Regional Design Images Project, Review of Site Nominations (No action requested; information only)	Mr. Fregonese
6:40 10. (20 min.)	Region 2040 - Final Decision Procedure, Work Session (Action requested: guidance to staff regarding language of resolution of intent)	Mr. Fregonese
7:00	ADJOURN	

^{*} All times listed on the agenda are approximate; items may not be considered in the exact order listed.

993 COMMITTEE MEMBERS: George Van Bergen (Chair), Jon Kvistad (Vice Chair), Terry Moore, Richard Devlin, Rod Monroe, Mike Gates