## WORK SESSION

600 NORTHEAST GRAND AVENUE | PORTLAND, OREGON 97232 2736



MEETING: DATE: DAY: TIME: PLACE:	METRO COUNCIL WORK SESSION February 14, 1995 Tuesday 2:00 PM Metro Council Chamber			
Approx. Time *			Presenter	Lead Councilor
2:00 PM		CALL TO ORDER AND ROLL CALL	•	
(5 min.)	1.	INTRODUCTIONS		
(5 min.)	2.	CITIZEN COMMUNICATIONS		
(5 min.)	3.	EXECUTIVE OFFICER COMMUNICATIONS		
	4.	OTHER BUSINESS	a.	
2:15 PM (20 min.)	4.1	Review of Feb. 22, 1995 MPAC Agenda.	Short	Monroe
2:35 PM (20 min.)	4.2	Discussion of the Draft Whitaker Ponds Management Plan	Hart	Washington
2:55 PM (30 min.)	4.3	Discussion of Metro Washington Park Zoo Entrance and The Zoo Master Plan.		Washington
3:25 PM (10 min)	5.	COUNCILOR COMMUNICATIONS		
3:35 PM (10 min.)	6.	LEGISLATIVE ISSUES		
3:45 PM (20 min.)	6.1	Discussion of Legislative Priorities and Strategies.		
4:05 PM		ADJOURN		

Items scheduled at the work session may be continued for further discussion or action at the regular Thursday Council meeting.

For assistance/Services per the Americans with Disabilities Act (ADA), dial TDD 797-1804 or 797-1540 (Council Office)

<sup>\*</sup> All times listed on the agenda are approximate; items may not be considered in the exact order listed.