A G E N D A

600 NORTHEAST GRAND AVENUE | PORTLAND, OREGON 97232 2736 TEL 503 797 1700 | FAX 503 797 1797



MEETING:

METRO BUDGET COMMITTEE WORK SESSION

DATE:

February 17, 1995

DAY:

Friday

TIME:

12:00 noon

PLACE:

Metro Council Annex

APPROX. TIME*			PRESENTER	LEAD COUNCILOR
12:00 noon		CALL TO ORDER AND ROLL CALL		
12:00 noon (15 min.)	1.	INTRODUCTION TO BUDGET OVERVIEW PROCESS	Sims	McCaig
12:15 PM (45 min.)	2.	LONG RANGE FUNDING DISCUSSION		McCaig
	3.	BUDGET OVERVIEW		
1:00 PM (30 min.)	3.1	Planning Department	Short	McLain
1:30 PM (30 min.)	3.2	Solid Waste Department	Houser	Kvistad
2:00 PM (30 min.)	3.3	Metro Washington Park Zoo	Short	Washington
2:30 PM (30 min.)	3.4	Metro ER Commission	Short	Washington
3:00 PM (30 min.)	3.5	Regional Parks and Greenspaces	Short	Washington
3:30 PM (30 min.)	3.6	General Fund, Support Services Fund, Building Management Fund, and Insurances Fund	Houser	McCaig
4:00 PM		ADJOURN		

NOTE:

- Items scheduled at the work session may be continued for further discussion or action at the next budget work session.
- All times listed on the agenda are approximate; items may not be considered in the exact order listed.